CSALÁDI EMLÉKEK MEGŐRZÉSE

Minden családban van olyan napló, emlékkönyv, családi dokumentum, szakácskönyv, amit megőriznénk és továbbadnánk utódainknak. Ugye milyen nagy kincs a Nagymama szakácskönyve. Generációk óta vigyázunk rájuk, néha-néha elővesszük, leporoljuk.

Sokszor csak ezek jelentenek kapcsot a mai generáció és a régiek között. Segítségükkel kerülnek kézzelfogható közelségbe azok a szülők, nagyszülők, dédszülők, akik már nem lehetnek velünk.

Ezekből az emlékekből csak egy van, az utódokból viszont jó esetben több. A mostani digitalizálási és nyomtatási technika lehetővé teszi, hogy gyorsan, jó minőségben megőrizzük családi emlékeinket. Nem csak ezek archiválására, hanem sokszorosítására is van lehetőség. Olyan nagyot fejlődött a digitális nyomtatás, hogy elfogadható áron, kiváló minőségben, akár 1-2 db könyvet is ki lehet nyomtatni.

Lássuk a lehetőségeket

Árajánlatkérés:

Amennyiben megadja a paramétereket, küldünk árajánlatot.

Anyagleadás:

Előre egyeztetett időpontban az eredetiket személyesen, vagy postai úton is eljuttathatják hozzánk. Eddigi tapasztalataink szerint a DPD a legbiztonságosabb szállítási lehetőség.

Digitalizálás:

Az Önök számára nagy értékű dokumentumokat nem szívesen őrizzük, ezért 1 napon belül elvégezzük a digitalizálást, és az eredeti dokumentumokat a következő napon visszaküldjük, vagy személyesen átvehetőek.

Amennyiben csak digitalizálásra van szükségük, az utómunkák elvégzése után a kész állományt átadjuk.

Nyomdai munka megrendelése esetén, 10 napon belül szállítjuk a könyveket.


Kérjen ajánlatot